Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Microtehnologie IMT București, Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Mecatronica și Tehnica Măsurarii, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Textile și Pielărie, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Domeniul Patologiei și Științelor Biomedicale Victor Babeș, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Informatică, Institutul de Cercetare și Proiectare Tehnologică pentru Construcții de Mașini, implementează proiectul cu titlul „Metode avansate de monitorizare si crestere a performantelor in cariera de cercetare”.

Unul dintre obiectivele proiectului vizează și elaborarea unui proiect de strategie privind managementul resurselor umane din domeniul CDI.

Pentru ca propunerile și directiile de acțiune rezultate să reflecte realitatea mediului organizațional de cercetare-dezvoltare și inovare din România, ne-am propus realizarea unei anchete pe bază de chestionar.

Vă invităm, așadar, să sprijiniti demersul nostru de colectare a datelor prin completarea chestionarului care poate fi autoadministrat online. 
Chestionarul poate fi accesat prin click pe linkul de mai jos:

Chestionar privind satisfacția profesională și performantă în activitatea CDI

http://www.surveygizmo.com/…/Chestionar-proiect-sectorial-A…

Chestionarul se adresează cercetătorilor, personalului academic din universități, doctoranzilor, precum și reprezentantilor mediului privat care desfășoară activități de cercetare-dezvoltare. Am aprecia daca ați redirecționa acest email către colegii dumneavoastră din categoriile menționate.

În speranța unui răspuns pozitiv, vă mulțumim și vă asigurăm de toată aprecierea!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *